El-bil ladere

Da har vi fått godkjent søknad om støtte til el-bil lade infrastruktur fra Oslo Kommune, og er klare for oppstart av montering av lade-anlegg for el-bil.
Installasjonen i garasjen vil starte opp 2. desember, og bli ferdigstilt før jul. Arbeidene blir utført av
Bravida Oslo Service Prosjekt.
For beboere med garasjeplass kan biler fortsatt stå på plassen, men må da parkeres 1 meter fra bakvegg for at det skal være mulig å installere kabler. Det vil under montasje bli noe støv fra boring i betong. Hvis man ønsker å unngå dette må biler fjernes fra plassen 0700-1600 i denne perioden. Dersom noen biler står parkert nærmere 1 meter fra bakvegg og er til hinder for installasjonen, vil eier av plassen bli viderefakturert for ekstrakostnader fra installatør knyttet til dette.
På enkelte plasser vil det ikke være mulig å stå parkert grunnet kabelføringer. Disse vil bli kontaktet direkte.
Det har vært noen spørsmål rundt muligheten til å sperre ladestasjonen for bruk fra andre, og dette er mulig. Zaptec har en egen app som man kan bruke for å starte ladningen, det er også mulig å starte ladesyklusen med RFID kort. Har i dag prøvd ut ladebrikkene til borettslaget, og det er mulig å bruke disse. Dette er noe hver enkelt beboer har muligheten til å velge i Zaptec app for sin plass. Opplæring i dette vil bli gitt etter endt installasjon.
Vi har også fått noen spørsmål knyttet til muligheten for avbetaling av ladestasjoner. Dette er ikke mulig. Her må hver enkelt beboer ordne finansiering på egenhånd.
Minner om fristen for bestilling av ladestasjoner til prisen kr.20 269,- ink. Mva. Alle bestillinger må være sendt styret på mail innspurten4@styrerommet.net før 2. desember. For bestillinger etter denne frist vil det være et tillegg på kr. 1 500,- per boks.
Vi kommer tilbake med en detaljert fremdriftsplan før arbeider starter opp.
Alle spørsmål vedrørende el-bil ladning besvares fortløpende på mail innspurten4@styrerommet.net
Dersom noen har behov for å lade Renualt Zoe kan denne i utgangspunktet ikke lade på IT-230 som er det strømnettet vi har hos oss. Det er mulig å få til ladning, men man er avhengig av dyrt ekstrautstyr.


Mvh
Marius Flugeim
Informasjon Til leie Til salgs Ønskes kjøpt Ønskes leid
Ved upassende innhold i oppslagene, ta kontakt med styre. Kontakt oss
;