BORETTSLAGETS KONTOR STENGT GRUNNET KORONASITUASJONEN!

På bakgrunn av tilrådning fra Folkehelseinstituttet og Oslo kommune om begrensning av koronasmitte, har styret vedtatt å holde borettslagets kontor i Ravnkollbakken 60 stengt inntil videre. Henvendelser til styret: epost: styret@ravnkollen.no telefon: 95 75 71 69 / 97 67 67 32

Er du i behov av nøkler/portåpner til p-hus kan dette bestilles på epost eller telefon og betales på Vipps. Søk opp 111249 eller Ravnkollen brl. Det må beregnes opp til 1 ukes ventetid. Bestilte nøkler vil bli lagt i postkassa til beboer etter at betaling er registrert. Portåpner vil bli lagt under dørmatta.

Grendehuset RBK 36 vil ikke bli leid ut i 2020. Beboere som allerede har reservert og betalt for leie, vil få refundert leiesum og depositum. 

LADING AV ELBIL PÅ UTEPLASSER: 

Bruk av plassen krever abonnement og man må bo i borettslaget. Dersom du ikke er andelseier, må du ha bekreftelse fra andelseier for å opprette abonnement. Du må også ha en smarttelefon.

Abonnement opprettes ved å sende epost til elbil@ravnkollen.no og be om kontrakt. Kontrakten må skrives ut, undertegnes og legges i postkassa til borettslagets kontor. Når kontrakt er levert, må du laste ned appen ZAPTEC og registrere deg i den. Appen gir deg adgang til lading når tilmelding er registrert. Pris for lading er kr 3,- pr kW/t og administrasjonsgebyr kr 50,- pr måned.